Home

Irtonaisesti tyhjiö häiriö jalkapallon puoliaika Syy Myydyt tuhat

Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä  toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat

Futis ja pesis | Futisblogi Puoliaika

1. puoliaika: Kreikka virittelee yllätystä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM 2014: Kooste: Hollanti-Meksiko-ottelun ensimmäinen puoliaika  | Fifan jalkapallon MM 2014 | Yle Areena
Jalkapallon MM 2014: Kooste: Hollanti-Meksiko-ottelun ensimmäinen puoliaika | Fifan jalkapallon MM 2014 | Yle Areena

Women's Soccer voittaa Trinityn ja etenee toiseen perättäiseen NESCAC  Championship -otteluunsa – Jalkapallouutiset
Women's Soccer voittaa Trinityn ja etenee toiseen perättäiseen NESCAC Championship -otteluunsa – Jalkapallouutiset

Englanti murskasi Albanian ja lähes varmisti MM-kisapaikan, Italian  rankkarispesialisti mokasi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Englanti murskasi Albanian ja lähes varmisti MM-kisapaikan, Italian rankkarispesialisti mokasi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki  2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi
Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki 2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi

Jalkapallo | Hyvä toinen puoliaika pelasti nöyryytykseltä – LaPa-95 pääsi  toisella jaksolla paremmin vauhtiin mukaan | Urheilu | Matti ja Liisa
Jalkapallo | Hyvä toinen puoliaika pelasti nöyryytykseltä – LaPa-95 pääsi toisella jaksolla paremmin vauhtiin mukaan | Urheilu | Matti ja Liisa

Nigeria järjesti voitollaan tukalat paikat emäntämaalle jalkapallon naisten  MM-kisoissa | Ilkka-Pohjalainen
Nigeria järjesti voitollaan tukalat paikat emäntämaalle jalkapallon naisten MM-kisoissa | Ilkka-Pohjalainen

Jalkapallon MM 2014: Kooste: Ranska-Nigeria-ottelun ensimmäinen puoliaika |  Fifan jalkapallon MM 2014 | Yle Areena
Jalkapallon MM 2014: Kooste: Ranska-Nigeria-ottelun ensimmäinen puoliaika | Fifan jalkapallon MM 2014 | Yle Areena

Jalkapallo – Wikipedia

Länsi-Saksan MM-kisat 1974 - Totaalinen jalkapallo esittäytyy

Interille iso askel kohti finaalia - Jalkapallo - Aamulehti

Oodi Juan Roman Riquelmelle - Puoliaika.com | Club atlético boca juniors,  Soccer jersey, Soccer
Oodi Juan Roman Riquelmelle - Puoliaika.com | Club atlético boca juniors, Soccer jersey, Soccer

KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme  täysin" | Urheilu | Itä-Häme
KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme täysin" | Urheilu | Itä-Häme

Reaktiivinen ja proaktiivinen jalkapallo | Futisblogi Puoliaika

Toinen puoliaika on alkanut | Yle Urheilu

1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

1. puoliaika: Saksalta tyrmäysisku

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM |  Yle Areena
Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM | Yle Areena